Galleriat


 
Merimaisemat Meri on ollut jo lapsesta saakka tärkeä elementti ja on hyvin vaikea kuvitella olevan täysin ilman merellistä elementtiä. Jo lähes vaahtosammuttimen kokoisesta on tullut merellä pyörittyä ja on monia juttuja joita en ole uskaltanut vanhemmillekaan kertoa...melkoisia seikkailuja. Paljon samaan malliin kuin Pertsa ja Kilu.
Majakat Majakat liittyvät merelliseen elementtiin hyvin voimakkaasti. Maailmalla on jo varsin pitkään ollut menossa majakkabuumi, vaikkakin itse moisen asian huomasin vasta sitten, kun olin niitä jo melkoisesti maalannut.
Kalat Kalat ja kalastaminen ilman maalauksiakin on upea juttu. Maalauksia oikeista kaloista olen tehnyt paljon ja lisää on tulossa.

Aivan erityisen ryhmän muodostavat ns. "Fun Fish" kalat. Hauskoja ja ilmeikkäitä otuksia joista voit löytää omia piirteitäsikin... minä ainakin löydän noiden kalojen piirteistä itseni...miksiköhän?

Maisemat Tämä hyvin perintein maalausten kohde on varsinkin akvarellimaalarille hyvin antoisa kohde. Mutta luonto itsessään asettaa valitettavasti kovastikin rajoituksia sään muodossa. Vesisateessa, kovassa tuulessa tai pakkasella ei maalaamisesta oikein tahdo tulla mitään. Maisema on kuitenkin ollut ns. "IN" juttu jo paljon ennen kuin maalaamista olin edes ajatellut, sillä kyllä luonto on henkireikä minun elämässäni.
Asetelmat Asetelmat ja varsinkin kukka-asetelmat ovat tärkeitä kohteita monestakin syystä. Ensinnäkin itse pidän niistä kovasti ja niitä on rentouttavaa maalata. Myös varsin tärkeä asia on se, että asetelmamaalaukset ovat yleensä helppoja myydä, sillä muutkin pitävät niistä. 
Vihannekset Nämä vihannekset ja muut erilaiset kasvit ovat hyvin perintein maalausten kohde on varsinkin akvarellimaalarille. Kivoja juttuja lahjaksi ja vaikka omaankin keittiöön. Niin minullakin on näitä omassa keittiössäni.
Enkelit Enkelit ovat jotain sellaista joka koskettelee sisintäni. Nämä kaikki maalaukseni ovat tietenkin mielikuvituksen tuotetta enkä ole nähnyt enkluja... ainakaan noiden näköisiä ihan tosielämässä.
Figuurit Klassista alastoman ihmisvartalon tulkintaa. Todella vaikea laji.
Muotokuvat Muotokuvien maalaaminen on hyvin haastavaa, sillä näköisyyden saavuttaminen ja mallin luonteen löytäminen on vaikeaa, eikä varsinkaan akvarelli avusta asiassa juurikaan. Oman lisänsä tuo se tosiasia, että suurimmalta osin en tunne kuvan kohteita lainkaan.
Eläimet Kissat ovat eritoten osoittautuneet hyvin kuvauksellisiksi kohteiksi. Näitä oikeastaan pitäisikin tehdä paljon enemmän.
Pikapiirrokset Croguis on erinomainen tapa ja väline kehittää silmän ja käden yhteistyötä sekä havainnointia noin yleensäkin. Olen jopa pitänyt croquisnäyttelynkin joka sai erittäin hyvän vastaanoton.
Tekninen kuvitus Tekninen kuvitus liippaa liki nykyistä niin kuin aikaisempaakin ammattiani tekniikan parissa. Taiteelliset vaikutelmat lähes puuttuvat näistä, mutta ei nyt aivan sentään
Digitaalinen kuva Kuvan tekemisen uusi muoto on tullut tutuksi jo vuosia vai sanoisinkos vuosikymmeniä. Laitteet ja ohjelmistot ovat kehittyneet huimasti ja nykyisillä järjestelmillä saadaan aikaan hämmästyttäviä tuloksia osaavissa käsissä.
Graafinen suunnittelu Graafista suunnittelua en ole juurikaan tehnyt tilauksesta muutamia nettisivuja ja käyntikortteja sekä mainoksia lukuun ottamatta. Kuitenkin näitä taitoja tarvitaan ihan normaalissa taiteilojan työssäkin jos haluat toteuttaa itse tarvitsemasi julisteet, esitteet, käyntikortit ja nettisivut.
Valokuvaus Olen valokuvannut aktiivisesti noin 12:sta vuotiaasta asti ja silloin aloitin heti  järjestelmäkameralla. Ensin kuvasin ihan vain kuvaamisen ilosta. Sitten ihan tosissani valokuvan itsensä takia ja nyt useimmiten maalausten lähdemateriaaliksi.