Galleriat Teosten hinnat ja osto
Uudet teokset Täältä löydät uusimpien teosten näyttelyn
Meri Meri on ollut jo lapsesta saakka tärkeä elementti ja on hyvin vaikea kuvitella olevan täysin ilman merellistä elementtiä. Jo lähes vaahtosammuttimen kokoisesta on tullut merellä pyörittyä ja on monia juttuja joita en ole uskaltanut vanhemmillekaan kertoa...melkoisia seikkailuja. Paljon samaan malliin kuin Pertsa ja Kilu.
Majakat Majakat tietenkin liittyvät merelliseen elementtiin hyvin voimakkaasti.
Maailmalla on jo varsin pitkään ollut menossa majakkabuumi, vaikkakin itse moisen asian huomasin vasta sitten,
kun olin niitä jo melkoisesti maalannut.
Kalat Kalat ja kalastaminen ilman maalauksiakin on upea juttu. Maalauksia oikeista kaloista olen tehnyt sangen paljon. Aivan erityisen ryhmän muodostavat ns. "Fun Fish" kalat.
Hauskoja ja ilmeikkäitä otuksia joista voit löytää omia piirteitäsikin... minä ainakin löydän noiden kalojen piirteistä itseni...miksiköhän?
Maisemat Tämä hyvin perintein maalausten kohde on varsinkin akvarellimaalarille hyvin antoisa kohde. Mutta luonto itsessään asettaa valitettavasti kovastikin rajoituksia sään muodossa. Vesisateessa, kovassa tuulessa tai pakkasella ei maalaaminen  tahdo luonnistua. Maisema on kuitenkin ollut ns. "IN" juttu jo paljon ennen kuin maalaamista olin edes ajatellut, sillä kyllä luonto on henkireikä minun elämässäni.
Asetelmat Asetelmat ja varsinkin kukka-asetelmat ovat antoisia kohteita maalata.
Figuurit Klassista alastoman ihmisvartalon tutkintaa eri medioiden avulla. 
Henkilökuvat Muoto-/henkilökuvien maalaaminen on haastavaa, sillä näköisyyden saavuttaminen ja mallin luonteen löytäminen on tärkeää. Oman lisänsä tuo se tosiasia, että suurimmalta osin en tunne kuvan kohteita lainkaan.
Kulkuvälineet Autot, junat, raitiovaunut, kaksipyöräiset, lentokoneet
Eläimet Kissat ovat eritoten osoittautuneet hyvin kuvauksellisiksi kohteiksi.
Croguis Croguis on erinomainen tapa ja väline kehittää silmän ja käden yhteistyötä sekä havainnointia noin yleensäkin. Olen pitänyt croquisnäyttelynkin joka sai erittäin hyvän vastaanoton.
Digitaalinen kuva Kuvan tekemisen uusi muoto on tullut tutuksi jo vuosia vai sanoisinkos vuosikymmeniä. Laitteet ja ohjelmistot ovat kehittyneet huimasti ja nykyisillä järjestelmillä saadaan aikaan hämmästyttäviä tuloksia osaavissa käsissä.
Kotka Maretarium Kotka Maretarium on Suomen ensimmäinen kansainväliset mitat täyttävä akvaariotalo, joka avautui Kotkan merellisissä maisemissa vuonna 2002.


 
eXTReMe Tracker